over-ons-auto

Over ons

Wij zijn een transparant en servicegericht garagebedrijf. Bij ons staan de klant en zijn / haar auto centraal. Wij zijn een modern bedrijf met een uitstekende werksfeer en ontplooiingsmogelijkheden. Wij bieden aantrekkelijk en afwisselend werk binnen een kwaliteitsbewuste organisatie.

jeroen-pijnenburg

Jeroen Pijnenburg

Heel jong trok de techniek me al aan, reden om later autotechniek te gaan studeren.

Van 2e autotechnicus naar 1e autotechnicus tot diagnosetechnicus. Maar na het voltooien van deze opleidingen wilde ik toch nog meer uitdaging.

Deze uitdaging heb ik uiteindelijk gevonden in het verkennen van meerdere werelddelen. Met de diploma’s op zak trok ik door Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Engeland. Op deze ontdekkingsreis kwamen alle diploma’s goed van pas. Ik heb ze kunnen aanvullen met heel wat ervaring en diverse manieren van werken. Van 4×4 tot oude Engelse merken, het is allemaal voorbij gekomen. Zodoende is geen uitdaging meer te groot.

Bij terugkomst in Nederland is nog een droom van me uitgekomen: het oprichten van Auto073. Ik heb mijn APK-keurmeesterschap weer up-to-date gebracht. Nu staan ik en het team van Auto073 met alle kennis en ervaring voor je klaar.

tim-heesbeen

Tim Heesbeen

Van kleins af aan ben ik  al nieuwsgierig hoe dingen werken, en vond ik het leuk om dingen uit elkaar te halen en daarna weer in elkaar te zetten. Ik wist op jonge leeftijd al dat ik automonteur wilde worden.

De passie van auto’s begon toen mijn vader mij geregeld meenam achter op de motor naar verschillende auto shows. Doordat ik zo vroeg al wist wat ik wilde worden was de keuze voor de opleiding niet zo moeilijk. Ik ben mijn opleiding begonnen bij het kw1c college in Den Bosch als autotechnicus. Ik heb mijn niveau 2 opleiding met succes afgerond, en ben op dit moment bezig met het behalen van mijn niveau 3.

Na op verschillende plekken gewerkt te hebben, was ik toch op zoek naar meer uitdaging en diversiteit, zodat ik een nog betere automonteur kan worden. Dit heb ik zeker gevonden bij Auto073. Ik ben ontzettend blij dat ik, door de werkzaamheden, bij Auto073 de kans hiervoor krijg, en weet dat ik van Jeroen nog veel kan leren.

ronald-karsmakers

Ronald Karsmakers

Mijn naam is Ronald Karsmakers, en ben ruim 30 jaar werkzaam in de
Autobranche en heb daardoor de nodige ervaring mogen opdoen.
Ik ben een behulpzaam, betrokken enthousiast en sociaal persoon en geniet dan ook van mijn mooie sociale leven naast mijn werk.

Op het gebied van organisatie ben ik in het verleden 9 jaar medeorganisator geweest van een groot festival voor Amerikaanse auto’s, en nu al weer ruim 8 jaar medeorganisator van een fantastisch feestweekend in mijn woonplaats.

Sinds 01 oktober ben ik in dienst van Auto073 als administrateur en aanspreekpunt voor al Uw auto gerelateerd zaken.

Ik ben trots dat ik bij dit mooie bedrijf, Auto073, mijn kennis en ervaring mag en kan gebruiken in deze nieuwe uitdaging.

Ik hoop U in de nabije toekomst te mogen begroeten bij Auto073.