over-ons-auto

Over ons

Wij zijn een transparant en servicegericht garagebedrijf. Bij ons staan de klant en zijn/haar auto centraal. Wij zijn een modern bedrijf met een uitstekende werksfeer en ontplooiingsmogelijkheden. Wij bieden aantrekkelijk en afwisselend werk binnen een kwaliteitsbewuste organisatie.

jeroen-pijnenburg

Jeroen Pijnenburg

Heel jong trok de techniek me al aan, reden om later autotechniek te gaan studeren.

Van 2e autotechnicus naar 1e autotechnicus tot diagnosetechnicus. Maar na het voltooien van deze opleidingen wilde ik toch nog meer uitdaging.

Deze uitdaging heb ik uiteindelijk gevonden in het verkennen van meerdere werelddelen. Met de diploma’s op zak trok ik door Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Engeland. Op deze ontdekkingsreis kwamen alle diploma’s goed van pas. Ik heb ze kunnen aanvullen met heel wat ervaring en diverse manieren van werken. Van 4×4 tot oude Engelse merken, het is allemaal voorbij gekomen. Zodoende is geen uitdaging meer te groot.

Bij terugkomst in Nederland is nog een droom van me uitgekomen: het oprichten van Auto073. Ik heb mijn APK-keurmeesterschap weer up-to-date gebracht. Nu staan ik en het team van Auto073 met alle kennis en ervaring voor je klaar.

ronald-karsmakers

 Ronald Karsmakers

Mijn naam is Ronald Karsmakers, en ben ruim 30 jaar werkzaam in de autobranche en heb daardoor de nodige ervaring mogen opdoen.
Ik ben een behulpzaam, betrokken, enthousiast en sociaal persoon en geniet dan ook van mijn mooie sociale leven naast mijn werk.

Op het gebied van organisatie ben ik in het verleden 9 jaar medeorganisator geweest van een groot festival voor Amerikaanse auto’s en nu al weer ruim 8 jaar medeorganisator van een fantastisch feestweekend in mijn woonplaats.

Sinds 1 oktober 2021 ben ik in dienst van Auto073 als administrateur en aanspreekpunt voor al je autogerelateerde zaken.

Ik ben trots dat ik bij dit mooie bedrijf, Auto073, mijn kennis en ervaring mag en kan gebruiken in deze mooie uitdaging.

Ik hoop je in de nabije toekomst te mogen begroeten bij Auto073.