over-ons-auto

Over ons

Wij zijn een transparant en servicegericht garagebedrijf. Bij ons staan de klant en zijn/haar auto centraal. Wij zijn een modern bedrijf met een uitstekende werksfeer en ontplooiingsmogelijkheden. Wij bieden aantrekkelijk en afwisselend werk binnen een kwaliteitsbewuste organisatie.

jeroen-pijnenburg

Jeroen Pijnenburg

Heel jong trok de techniek me al aan, reden om later autotechniek te gaan studeren.

Van 2e autotechnicus naar 1e autotechnicus tot diagnosetechnicus. Maar na het voltooien van deze opleidingen wilde ik toch nog meer uitdaging.

Deze uitdaging heb ik uiteindelijk gevonden in het verkennen van meerdere werelddelen. Met de diploma’s op zak trok ik door Australië, Nieuw-Zeeland, Azië en Engeland. Op deze ontdekkingsreis kwamen alle diploma’s goed van pas. Ik heb ze kunnen aanvullen met heel wat ervaring en diverse manieren van werken. Van 4×4 tot oude Engelse merken, het is allemaal voorbij gekomen. Zodoende is geen uitdaging meer te groot.

Bij terugkomst in Nederland is nog een droom van me uitgekomen: het oprichten van Auto073. Ik heb mijn APK-keurmeesterschap weer up-to-date gebracht. Nu staan ik en het team van Auto073 met alle kennis en ervaring voor je klaar.

ronald-karsmakers

 Ronald Karsmakers

Mijn naam is Ronald Karsmakers, en ben ruim 30 jaar werkzaam in de autobranche en heb daardoor de nodige ervaring mogen opdoen.
Ik ben een behulpzaam, betrokken, enthousiast en sociaal persoon en geniet dan ook van mijn mooie sociale leven naast mijn werk.

Op het gebied van organisatie ben ik in het verleden 9 jaar medeorganisator geweest van een groot festival voor Amerikaanse auto’s en nu al weer ruim 8 jaar medeorganisator van een fantastisch feestweekend in mijn woonplaats.

Sinds 1 oktober 2021 ben ik in dienst van Auto073 als administrateur en aanspreekpunt voor al je autogerelateerde zaken.

Ik ben trots dat ik bij dit mooie bedrijf, Auto073, mijn kennis en ervaring mag en kan gebruiken in deze mooie uitdaging.

Ik hoop je in de nabije toekomst te mogen begroeten bij Auto073.

ronald-karsmakers

Stef van den Bighelaar

Mijn naam is Stef Van Den Bighelaar

Ik ben via een kleine omweg in de auto techniek gerold.
Ik ben opgegroeid met boten. Samen met mijn vader en broers heb ik verschillende schepen opgeknapt, waaronder een speedboot, een kajuit zeiljacht en een motorjacht.
Door de vroege kennismaking met boten koos ik voor een maritiem opleiding aan het scheepsvaart en transport college te Rotterdam, die ik 3,5 jaar heb gevolgd.

Daarnaast hield ik mezelf bezig met het onderhouden van de auto’s van mijn familie, we zijn met 6 kinderen dus dit heeft een flink wagenpark opgeleverd.
In deze tijd merkte ik dat het werken met auto’s echt mijn ding was en begin 2023 heb ik de knoop doorgehakt om de opleiding tot automonteur te gaan volgen. Vanuit Rotterdam ben ik weer terug verhuisd naar de vertrouwde omgeving van ‘s Hertogenbosch .

Ik ben blij met de kans die ik krijg om in zo’n persoonlijke omgeving het vak te mogen leren. Hoop hier de opleiding af te kunnen ronden tot 1e autotechnicus en zelfs nog mijn APK-papieren te halen.​