Maak nu een afspraak

Je kunt je afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Kleine beurt

Onderhoud is essentieel bij auto’s! Zeker omdat de onderhoudsintervallen steeds langer worden. Indien gewenst hebben wij vervangend vervoer tijdens onderhoud/reparatie. Vervangend vervoer kost bij ons €0,15 per gereden kilometer.

Waarom de kleine beurt?

Het is belangrijk dat je auto in topconditie blijft, zodat jij veilig de weg op kunt. Doorrijden met versleten onderdelen is onveilig, veroorzaakt hoge kosten en bij nieuwe auto’s kan je recht op garantie vervallen. Daarom is het belangrijk dat je auto regelmatig een kleine onderhoudsbeurt krijgt. Tijdens zo’n kleine beurt gaan we alle onderdelen visueel inspecteren. En we houden alles op peil door het verversen van de olie, oliefilter en het bijvullen van de andere vloeistoffen. Al het onderhoud gebeurt zoals de fabrikant adviseert want we gebruiken dezelfde schema’s. In het onderhoudsboekje noteren we alle werkzaamheden die we verrichten aan je auto. Dit is handig voor opvolgende onderhoudsbeurten. En je auto kan eventueel sneller en zelfs beter verkocht worden met een ingevuld onderhoudsboekje.

Wil jij dat je auto goed onderhouden blijft met de kleine beurt? Laat dat maar aan de specialisten van Auto073.nl over, dan zorgen wij ervoor dat je veilig – en met een uitstekend functionerende auto – naar huis gaat.

Wanneer en wat kost de kleine beurt?

Airco onderhoud

Airco onderhoud

Uit, thuis en onderweg: je komt ons nu ook op de radio tegen! Heb jij ons al gehoord? Auto073 is dé garage van Den Bosch!

Lees meer
Tijd om te wisselen

Tijd om te wisselen

Uit, thuis en onderweg: je komt ons nu ook op de radio tegen! Heb jij ons al gehoord? Auto073 is dé garage van Den Bosch!

Lees meer