Maak nu een afspraak

Je kunt je afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Grote beurt

Waarom de grote beurt?

Een grote onderhoudsbeurt is belangrijk om onveilige situaties, slijtage en oplopende kosten te voorkomen. Tijdens zo’n grote beurt controleren onze specialisten je auto volledig. De gecontroleerde onderdelen worden gesmeerd, correct afgesteld of hersteld waar dat nodig is. Kenmerkend aan de grote beurt is dat we de wielen van de auto afhalen, zodat de naven gereinigd kunnen worden. Het reinigen van de naven is belangrijk want anders oxideren de wielen vast aan de naven. En je voorkomt vervelende problemen zoals wanneer je de wielen niet meer van de auto afkrijgt in het geval van een lekke band. Ook controleren we de remmen op gangbaarheid en we verwijderen de trommels. Door het verwijderen van de trommels kun je pas echt de staat van deze onderdelen controleren. En dan kun je alles goed reinigen en afstellen. Je vindt haast geen autogarages meer die de trommels verwijderen, maar wij doen dat dus wel.

Kortom, je auto wordt nauwkeurig gecontroleerd tijdens de grote beurt. Het kan zijn dat sommige onderdelen hersteld moeten worden, maar dan laten we je dit altijd van tevoren weten. Bij het ophalen van de auto vullen we de ruitensproeiervloeistof gratis bij. En wij Nederlanders houden juist van GRATIS, toch?

Wil jij je auto goed onderhouden met de grote beurt? Laat dat maar aan de specialisten van Auto073.nl over. Dan kun jij veilig en zonder zorgen de weg op.

Wanneer en wat kost de grote beurt?

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een fantastisch 2023! Na de kerst gaan wij er even tussenuit en zien jullie graag weer in het nieuwe jaar.

Lees meer
Banden Winter-wissel

Banden Winter-wissel

Nu het slechter en kouder wordt, zijn winterbanden wel zo veilig. In veel Europese landen zijn ze zelfs verplicht !!

Lees meer