Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Airco onderhoud bij Auto073!

Vind jij het ook belangrijk dat je auto fris ruikt? Laat dan je airco checken door de specialisten van Auto073! Idealiter wordt je airco onderhouden zodat je altijd verzekerd bent van genoeg frisse lucht tijdens het autorijden.

Bij Auto073 weet je altijd waar je aan toe bent! Tijdens de check-up lopen we je airco grondig na om te testen of deze optimaal functioneert. Wij hebben de kennis, ervaring en certificaten om aan aircosystemen te werken. Zo voorkom jij toekomstige problemen waarbij de kosten alleen maar oplopen.

Auto073 hanteert een goede prijs-kwaliteitverhouding voor aircoservice. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de hoeveelheid gas op peil blijft. Ga naar Airco voor meer informatie over onze werkwijze.

 Wil jij de airco-installatie in je auto laten onderhouden bij een autogarage in de buurt? Dat kan, Auto073 is dé garage van Den Bosch en omstreken! Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Auto073 B.V.
De Schorpioen 13
5215MD ’s-Hertogenbosch
073-8795024

Tips voor de APK

Tips voor de APK

De APK zorgt ervoor dat iedere auto veilig de weg op kan. Wat kun je zélf al doen voordat je je auto naar de keuring brengt? Je leest het hier.

Lees meer
Hoe word je automonteur?

Hoe word je automonteur?

Heb je de ambitie om als vakman of -vrouw je handen uit de mouwen te steken? En altijd al interesse gehad in auto’s? Lees hier over alle opties!

Lees meer