Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Banden Winter-wissel

De herfst is alweer een tijdje in ons land en nu wordt het uiteindelijk dan toch helaas langzaam natter en kouder. Wel zo veilig om te zorgen dat je auto winterklaar is. Nu is de tijd om je banden te checken of te wisselen.

Kortere remweg
De banden van je auto zijn het enige contact tussen voertuig en wegdek. Daardoor bepalen ze voor een groot deel hoe de auto zich gedraagt. Bovendien lopen banden vanzelf langzaam leeg, wat negatieve gevolgen heeft voor remweg, brandstofverbruik en rijcomfort.

Kom langs bij auto073 en laat je banden checken of vervangen door
winterbanden of all season banden. Hiermee ben je goed voorbereid op regen, sneeuw en ijzel. Wist je dat je remweg op een besneeuwde weg een stuk korter is met winterbanden?
Daarnaast is een besneeuwde bergpas beklimmen een stuk eenvoudiger omdat ze meer grip bieden.

Geheugensteuntje
Ook in ons land zijn winterbanden verstandig als de temperatuur onder de 7 graden zakt. Zo ben je altijd goed voorbereid op alle, vaak onverwachte, winterse omstandigheden.
Omdat je dus twee keer per jaar de banden wisselt is het ook handig om een aparte set velgen te kopen voor je winterbanden, maar uiteraard niet verplicht. 

Heb je nog geen winterbanden? Bel of mail ons en wij vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is voor jouw auto.

Ook kunnen wij voor de opslag van je winterbanden zorgen, informeer naar de kosten.


Tot ziens bij Auto073!

Auto 073 B.V.
De Schorpioen 13
5215MD ’s-Hertogenbosch
073-8795024

Zomercheck

Zomercheck

Een zomercheck houdt in dat je auto grondig wordt gecontroleerd door onze monteurs, vóór je op vakantie gaat. Maak op tijd je afspraak!

Lees meer
Verplichte deeltjesmeting

Verplichte deeltjesmeting

Sinds 1 januari 2023 is het voor alle auto’s met een roetfilter verplicht om een deeltjestest uit te (laten) voeren. We leggen je hier graag meer over uit.

Lees meer