Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Even voorstellen: Stef

Sinds een paar maanden heeft Auto073 een hele handige stagiair rondlopen. Hij stelt zich graag even aan je voor:

“Mijn naam is Stef Van Den Bighelaar.

Ik ben via een kleine omweg in de auto techniek gerold.
Ik ben opgegroeid met boten. Samen met mijn vader en broers heb ik verschillende schepen opgeknapt, waaronder een speedboot, een kajuit zeiljacht en een motorjacht.
Door de vroege kennismaking met boten koos ik voor een maritiem opleiding aan het scheepsvaart en transport college te Rotterdam, die ik 3,5 jaar heb gevolgd.

Daarnaast hield ik mezelf bezig met het onderhouden van de auto’s van mijn familie, we zijn met 6 kinderen dus dit heeft een flink wagenpark opgeleverd.
In deze tijd merkte ik dat het werken met auto’s echt mijn ding was en begin 2023 heb ik de knoop doorgehakt om de opleiding tot automonteur te gaan volgen. Vanuit Rotterdam ben ik weer terug verhuisd naar de vertrouwde omgeving van ‘s Hertogenbosch .

Ik ben blij met de kans die ik krijg om in zo’n persoonlijke omgeving het vak te mogen leren. Hoop hier de opleiding af te kunnen ronden tot 1e autotechnicus en zelfs nog mijn APK-papieren te halen.​”

 

Auto073 B.V.
De Schorpioen 13
5215MD ’s-Hertogenbosch
073-8795024

Zomercheck

Zomercheck

Een zomercheck houdt in dat je auto grondig wordt gecontroleerd door onze monteurs, vóór je op vakantie gaat. Maak op tijd je afspraak!

Lees meer
Verplichte deeltjesmeting

Verplichte deeltjesmeting

Sinds 1 januari 2023 is het voor alle auto’s met een roetfilter verplicht om een deeltjestest uit te (laten) voeren. We leggen je hier graag meer over uit.

Lees meer