Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Even voorstellen: Stef

Sinds een paar maanden heeft Auto073 een hele handige stagiair rondlopen. Hij stelt zich graag even aan je voor:

“Mijn naam is Stef Van Den Bighelaar.

Ik ben via een kleine omweg in de auto techniek gerold.
Ik ben opgegroeid met boten. Samen met mijn vader en broers heb ik verschillende schepen opgeknapt, waaronder een speedboot, een kajuit zeiljacht en een motorjacht.
Door de vroege kennismaking met boten koos ik voor een maritiem opleiding aan het scheepsvaart en transport college te Rotterdam, die ik 3,5 jaar heb gevolgd.

Daarnaast hield ik mezelf bezig met het onderhouden van de auto’s van mijn familie, we zijn met 6 kinderen dus dit heeft een flink wagenpark opgeleverd.
In deze tijd merkte ik dat het werken met auto’s echt mijn ding was en begin 2023 heb ik de knoop doorgehakt om de opleiding tot automonteur te gaan volgen. Vanuit Rotterdam ben ik weer terug verhuisd naar de vertrouwde omgeving van ‘s Hertogenbosch .

Ik ben blij met de kans die ik krijg om in zo’n persoonlijke omgeving het vak te mogen leren. Hoop hier de opleiding af te kunnen ronden tot 1e autotechnicus en zelfs nog mijn APK-papieren te halen.​”

 

Auto073 B.V.
De Schorpioen 13
5215MD ’s-Hertogenbosch
073-8795024

Tips voor de APK

Tips voor de APK

De APK zorgt ervoor dat iedere auto veilig de weg op kan. Wat kun je zélf al doen voordat je je auto naar de keuring brengt? Je leest het hier.

Lees meer
Hoe word je automonteur?

Hoe word je automonteur?

Heb je de ambitie om als vakman of -vrouw je handen uit de mouwen te steken? En altijd al interesse gehad in auto’s? Lees hier over alle opties!

Lees meer