Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Leen fietsen bij auto 073

Weer een topservice van Auto073

De fiets is natuurlijk een goed alternatief wanneer je auto bij de garage is. Want fietsen is niet alleen sportief en gezond, maar ook milieuvriendelijk. Daarom hebben wij nu ook leenfietsen toegevoegd aan onze service van vervangend vervoer, zodat jij gewoon naar je werk kan of andere ritjes kan maken. De fietsen zijn herkenbaar aan de gele banden en uiteraard het welbekende logo van Auto073. Terwijl je fietst geniet je van de geweldige omgeving van Den Bosch en je krijgt gr

Auto073 is dé garage van regio Den Bosch!

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 telefonisch bereiken op 073 879 5024, of stel je vraag per e-mail naar info@auto073.nl. Daarnaast hebben we op onze website ook een onlinesysteem om eenvoudig een afspraak te maken voor je auto. Hier zie je gelijk wanneer de werkplaats een gaatje heeft in de agenda.

Fijne vakantie

Fijne vakantie

Wij gaan er even tussenuit om onze accu op te laden. Maandag 30 augustus staan wij weer vol energie voor jullie klaar.

Lees meer
Zomercheck

Zomercheck

Heb jij je to-do lijst al afgewerkt voor de zomer? Wij sturen je veilig de weg op zodat jij zorgeloos kan genieten van de zon!

Lees meer
Airco onderhoud

Airco onderhoud

Uit, thuis en onderweg: je komt ons nu ook op de radio tegen! Heb jij ons al gehoord? Auto073 is dé garage van Den Bosch!

Lees meer