Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Leen fietsen bij auto 073

Weer een topservice van Auto073

De fiets is natuurlijk een goed alternatief wanneer je auto bij de garage is. Want fietsen is niet alleen sportief en gezond, maar ook milieuvriendelijk. Daarom hebben wij nu ook leenfietsen toegevoegd aan onze service van vervangend vervoer, zodat jij gewoon naar je werk kan of andere ritjes kan maken. De fietsen zijn herkenbaar aan de gele banden en uiteraard het welbekende logo van Auto073. Terwijl je fietst geniet je van de geweldige omgeving van Den Bosch en je krijgt gr

Auto073 is dé garage van regio Den Bosch!

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 telefonisch bereiken op 073 879 5024, of stel je vraag per e-mail naar info@auto073.nl. Daarnaast hebben we op onze website ook een onlinesysteem om eenvoudig een afspraak te maken voor je auto. Hier zie je gelijk wanneer de werkplaats een gaatje heeft in de agenda.

Verplichte deeltjesmeting

Verplichte deeltjesmeting

Sinds 1 januari 2023 is het voor alle auto’s met een roetfilter verplicht om een deeltjestest uit te (laten) voeren. We leggen je hier graag meer over uit.

Lees meer
Even voorstellen: Stef

Even voorstellen: Stef

Stef van den Bighelaar loopt stage bij Auto 073. Hij vertelt je graag meer over zijn achtergrond en wat hij nog wil leren in de toekomst. Lees mee!

Lees meer