Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Fijne feestdagen

Het jaar 2020, een onvergetelijk jaar om zoveel redenen. Nog steeds is Nederland in de ban van het coronavirus, maar juist in deze tijd moet je doorzetten. Het begin van het einde van de pandemie komt steeds meer in zicht. En dóór ondernemen helpt daarbij. Zo hebben wij van Auto073 ook een hoop mooie herinneringen gemaakt in 2020. De overname van ons garagebedrijf bracht positieve veranderingen met zich mee om de service en kwaliteit tot een nog hoger level te tillen. Ons team werd versterkt met een ervaren monteur en er werd een nieuwe website gebouwd. In 2020 vierden wij ook ons 5-jarig jubileum. Een mijlpaal voor ons bedrijf, maar dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder jullie vertrouwen in onze diensten.

Openingstijden

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van donderdag 24 december 12:00 uur tot maandag 4 januari. Bedankt voor het afgelopen jaar en wij staan komend jaar ook weer voor jullie klaar. Prettige feestdagen en een voorspoedig 2021!

Auto073 B.V.
De Schorpioen 13
5215MD ’s-Hertogenbosch
073-8795024

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een fantastisch 2023! Na de kerst gaan wij er even tussenuit en zien jullie graag weer in het nieuwe jaar.

Lees meer
Banden Winter-wissel

Banden Winter-wissel

Nu het slechter en kouder wordt, zijn winterbanden wel zo veilig. In veel Europese landen zijn ze zelfs verplicht !!

Lees meer