Maak nu een afspraak

U kunt uw afspraken plannen via de website, telefonisch of per e-mail.

Vijfjarig bestaan van Auto073

Auto073 is dé garage voor service en reparaties aan alle merken auto’s. In december 2015 begonnen we klein met twee autobruggen, zodat we gemakkelijk aan de auto’s konden sleutelen. Al snel moesten we een derde brug aanschaffen, omdat er steeds meer werk bijkwam. Inmiddels kun je bij ons terecht voor al het werk aan je auto. Denk hierbij aan de verplichte APK-keuring, de kleine beurt, de grote beurt, een bandenwissel en nog veel meer werkzaamheden. Kortom, we doen niet moeilijk.


Dit wandbord, vanuit een vriendschap ontvangen, was de stille getuige van de start van Auto073 in 2015. Ondertussen is dit een belangrijk symbool van de onze garage geworden.

Overname Auto073

In 2015 startte Auto073 met twee gelijkwaardige compagnons. Nu beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. Sinds september 2020 is Jeroen Pijnenburg de enige eigenaar van ons garagebedrijf. Jeroen heeft ontzettend veel ervaring met autotechniek. Zijn doel is om onze service en kwaliteit tot een nog hoger level te tillen.

Auto073 is dé garage van regio Den Bosch!

Auto073 is inmiddels al een hele tijd gevestigd in de prachtige vestingstad Den Bosch. Onze garage is goed bereikbaar op een bedrijventerrein dicht bij de A2 en N279. We zijn een klein team van specialisten die zich inzetten om jou van de beste service te voorzien. De behoeften van de klant staan bij ons voorop. Door goede afspraken met onze leveranciers worden onderdelen snel geleverd. Hierdoor kunnen wij snelle service verlenen en kan jij weer veilig de weg op.

De tijd staat niet stil

Dit jaar viert Auto073 haar eerste jubileum want wij mogen al vijf jaar sleutelen aan auto’s. Wat wij hierbij natuurlijk het belangrijkst vinden is dat de klant weer veilig de weg op kan. Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Jeroen, de jeugdige eigenaar van het bedrijf, is enorm betrokken bij zijn klanten en samen met zijn team hoopt hij de klanten nog lang blij te mogen maken in de garage van Auto073 op het bedrijventerrein van Den Brand in Den Bosch.

Jubileum

Vanwege de drukte rond de overname van de werkzaamheden van zijn compagnon en de volgeplande agenda, heeft Jeroen nog niet de kans gekregen om iets leuks te bedenken voor het jubileum van Auto073. In de huidige situatie kan hij natuurlijk geen groot feest organiseren, maar hij wil er wel even bij stilstaan want het is uiteindelijk wel een mijlpaal voor zijn garagebedrijf. Dus Jeroen denkt zeker na over een toepasselijk jubileummoment en je zal hier snel meer over horen.


Jeroen Pijnenburg, geboren in Helvoirt, is sinds september van dit jaar de gedreven eigenaar van het garagebedrijf Auto073. Hij is gastvrij en denkt graag met je mee.

Hoe kan je Auto073 bereiken?

Je kan ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 telefonisch bereiken op 073 879 5024, of stel je vraag per e-mail naar info@auto073.nl. Daarnaast hebben we op onze website ook een onlinesysteem om eenvoudig een afspraak te maken voor je auto. Hier zie je gelijk wanneer de werkplaats een gaatje heeft in de agenda.

 

Auto073 B.V.
De Schorpioen 13
5215MD ’s-Hertogenbosch
073-8795024

Tips voor de APK

Tips voor de APK

De APK zorgt ervoor dat iedere auto veilig de weg op kan. Wat kun je zélf al doen voordat je je auto naar de keuring brengt? Je leest het hier.

Lees meer
Hoe word je automonteur?

Hoe word je automonteur?

Heb je de ambitie om als vakman of -vrouw je handen uit de mouwen te steken? En altijd al interesse gehad in auto’s? Lees hier over alle opties!

Lees meer